Restaurant

Beste Badgasten,

Het Armhuis, mogen wij wel zeggen, is 'Vlieland beroemd' en ver daar buiten, we zijn trots om U te mogen begroeten sinds 2001 n dit prachtige 17e Eeuwse monument.

Genieten van hapje, drankje, koffie met lekkers, lunch, een "early bird dinner" of een heerlijk diner 's avonds. Daar is waar het Armhuis om bekend staat sinds 2001. In het Tongewelf, de Regentenkamer of de bedstee kamers, allemaal authentiek in een sfeer van moderne en culinaire kunst onder leiding van Chef Ronald Tausch. 

Sinds 2001 hebben wij een Frans klassieke Keuken met moderne en soms internationale invloeden.
We eten, net als vroeger, wat "de pot schaft" en dat is super duurzaam want we hebben 'zero waste'. Alles wat wordt ingekocht wordt ook direct bereidt. De reden voor dit concept in 2001 was gelijk onze visie voor iets nieuws en unieks op Vlieland en daarnaast was het ook puur uit nood geboren i.v.m. het kleine monumentale keukentje, die nog exact hetzelfde is als vroeger. 

Onze Chef sinds 2017 is Ronald Tausch en samen met zijn witte brigade bereiden ze een menu voor waaruit u kan kiezen uit 3, 4 of 5 gangen. Vanaf 3 gangen is € 45 en elke extra gang is € 10,-
 
Als u een dieet en/of allergie heeft kunnen we daar rekening mee houden hoor! Geeft u het dan wel even door bij reserveren.

Uitsluitend dagverse en seizoensgebonden producten van het hoogste niveau. Zo wordt dus 'food waste' tegengegaan en we zijn super duurzaam!

De witte brigade staat onder leiding van Chef Ronald Tausch.

Hierbij de menu uitleg:
Vanzelfsprekend hebben we ook een uitgebreide wijnkaart, zalige huiswijnen met "wijnkelder schatten".

Wij, Clara en haar gehele team, zijn trots op de reeds jarenlange vermeldingen in de Gault&Millau, Michelingids én de Lekker500 als Culinaire hotspot!Het Armhuis filmpje Armhuis Vlieland Restaurant Armhuis Vlieland Restaurant