Restaurant

Beste gasten,

Heerlijk Culinair dineren of gewoon lekker lunchen is waar we om bekend staan sinds 2001. In het Tongewelf , de Regentenkamer of de bedstee kamers, allemaal authentiek in een sfeer van moderne en culinaire kunst!

En op warme zomervavonden natuurlijk op ons heerlijke terras dat grenst aan de tuin Godsacker.

Het Armhuis mogen wij wel zeggen is 'Vlieland beroemd' en ver daar buiten, we zijn trots om U te mogen begroeten in dit prachtige monument.

Onze keuken is reeds 18 jaar Frans klassiek met moderne en soms internationale invloeden. We eten, net als vroeger, wat "de pot schaft" en uit deze kleine monumentale keuken hebben de Chef en zijn witte brigade een 5 gangen menu voorbereid waaruit u kan kiezen voor 3, 4 of 5 gangen.

Uitsluitend dagverse en seizoensgebonden producten van het hoogste niveau. Zo wordt tevens 'food waste' tegengegaan en dat is natuurlijk super duurzaam!

De witte brigade staat onder leiding van Chef Ronald Tausch.
Hierbij de menu uitleg:
Vanzelfsprekend hebben we ook een uitgebreide wijnkaart én zalige huiswijnen.

Een heerlijk avondje uit! Of lekker genieten van onze Lunch die start om 12.00 uur en u kunt tot 14.00 uur aanschuiven.

Arrivé voor het Diner is tussen 18.00 uur en 20.00 uur.
Het 5 gangen Diner is mogelijk bij arrivé tot 19.30 uur, daarna 3 of 4 gangen.

Wij, Clara en haar gehele team, zijn trots op de reeds jarenlange vermeldingen in de Gault&Millau, Michelingids en de Lekker500 sinds 2011 als Culinaire hotspot!

Kerst 2019 reservering graag per email versturen. We serveren deze avonden een 5 gangen Kerstarrangement a € 85 pp excl. de wijnen en inclusief een feestelijk huisappertief om deze Culinaire Kerstavond feestelijk in te luiden.Het Armhuis filmpje Armhuis Vlieland Restaurant Armhuis Vlieland Restaurant