Restaurant

Heerlijk Culinair dineren of gewoon lekker lunchen is waar we om bekend staan sinds 2001. In het Tongewelf , de Regentenkamer of de bedstee kamers, allemaal authentiek in een sfeer van moderne en culinaire kunst!

En met mooi weer natuurlijk op ons heerlijke terras dat grenst aan de tuin van Stichting 'Monumentenbehoud Vlieland.

Het Armhuis mogen wij wel zeggen is 'Vlieland beroemd' en ver daar buiten, we zijn trots om U te mogen begroeten in dit prachtige monument.

Onze keuken is reeds 18 jaar Frans klassiek met moderne en soms internationale invloeden. We eten, net als vroeger, wat "de pot schaft" en uit deze kleine monumentale keuken bereidt de Chef 5 gangen waaruit u kan kiezen voor 3, 4 of 5 gangen.

Uitsluitend dagverse en seizoensgebonden producten van het hoogste niveau. Zo wordt tevens 'food waste' tegengegaan en dat is natuurlijk super duurzaam!

De keukenbrigade staat onder leiding van Chef Ronald Tausch.
Hierbij de menu uitleg:

Een heerlijk avondje uit! Of lekker genieten van onze Lunch van 12.00 tot 14.00 uur

Arrivé voor het Diner is tussen 18.00 uur en 20.00 uur.
Het 5 gangen Diner is mogelijk bij arrivé tot 19.30 uur, daarna 3 of 4 gangen.

Wij, Clara en haar gehele team, zijn trots op de reeds jarenlange vermeldingen in de Gault&Millau, Michelingids en de Lekker500 sinds 2011 als Culinaire hotspot!

Kerst 2018 serveren we op Kerstavond/Heiligenabend, 1e Kerstdag en 2e Kerstdag een 5 gangen menu a € 75 pp met een bijpassend wijnarrangement a € 37,50 pp  én inclusief een feestelijk huisapperitief!

Deze Kerstavonden zullen heerlijk Culinair en avondvullend zijn in feestelijke Kerstsfeer te genieten van finedining!

Ook dit jaar verzorgen we op 2e Kerstdag tussen 12.00 en 13.30 uur een 3 gangen lunch a € 45 pp incl. een feestelijk glaasje bubbels. Deze middag is er voor de kids ook een 3 gangen menuutje a € 22,50 

Reserveringsverzoeken voor de Kerstdagen ontvangen we per heden graag per mail met uw mobiele nummer erbij.

Het Armhuis filmpje Armhuis Vlieland Restaurant Armhuis Vlieland Restaurant