Trouwen

Het Armhuis is een van de officiele trouwlocaties. De ceremonie vindt plaats in de statige Regentenkamer. Deze Regentenkamer is hiervoor speciaal in de “Trouwstand” gezet zoals op de foto is te zien.

Met mooi weer kan de ceremonie in de heemtuin "Godsacker" plaats vinden. Vanaf december weten we of dit ook in 2020 mogelijk zal zijn i.v.m. het onderhoud van de tuin door verhuurder, dat moeten ook wij afwachten.

Na de cermonie heerlijk een toost uit brengen met Champagne, bubbels, jutter etc... binnen of buiten. Borrelen, luxe hapjes of aansluitend diner zijn diverse opties. Verschillende ruimtes en kamertjes heeft ons restaurant die geschikt zijn voor 'private dining'. Het restaurant in zijn geheel biedt plaats aan max. 45 gasten. Voor trouwgezelschappen van 40 t/m 45 gasten kan onze Chef Ronald Tausch een menu op maat maken! Deze mogelijkheid is er vanaf een 4 gangen diner.

Trouwen in 'Het Armhuis' is mogelijk van woensdag t/m vrijdag om 12.00 uur of van 13.30 uur tot 15.00 uur en op zatedag van 12.00 uur tot 14.30 uur.
Behalve in januari, februari, juli en augustus.

Maximaal aantal gasten wat goed past in de Regentenkamer is 25-30 gasten (eventueel nog een paar kids extra als ze op schoot zitten)
Puntje praktisch i.v.m. regelmatig harde wind op ons eilandje... we werken niet met (party) tenten.

Trouwfee € 275 
Surplus bij ceremonie in de tuin is € 75 (of dit in 2020 mogeijk zal zijn houden we u graag van op de hoogte)

Altijd als eerste bij Clara checken of een datum beschikbaar is.

Vanaf december ontvangen we graag weer uw informatie verzoek voor huwelijken in 2020.

Meer tips & tricks over Trouwen op Vlieland staan op www.trouwenopvlieland.info

Armhuis Vlieland Galerie