Trouwen

Zodra de "1.5 meter regel" niet meer geldt kan er weer worden gereserveerd om te Trouwen in Het Armhuis.

Voor het corona tijdperk hieronder een indruk van de trouwdag mogelijkheden bij Het Armhuis.

Het Armhuis is een van de officiele trouwlocaties van Vlieland echter door het corona zijn er maatregelen waar we ons aan moeten houden, dus mail ons gerust om op de hoogte te blijven van overheid updates en mogelijke mogelijkheden.

De ceremonie vindt plaats in de statige Regentenkamer. Deze Regentenkamer is hiervoor speciaal in de “Trouwstand” gezet.

Met mooi weer kan de ceremonie in de tuin "Godsacker" of op ons eigen terras plaats vinden. 

Na de cermonie heerlijk een toost uit brengen met Champagne, bubbels, jutter etc... binnen of buiten. Borrelen, luxe hapjes of aansluitend diner zijn diverse opties. Verschillende ruimtes en kamertjes heeft ons restaurant die geschikt zijn voor 'private dining'. Het restaurant in zijn geheel biedt plaats aan max. 45 gasten. Voor trouwgezelschappen van 40 t/m 45 gasten kan onze Chef Ronald Tausch een menu op maat maken! Deze mogelijkheid is er vanaf een 4 gangen diner.

Op jullie trouwdag wil je natuurlijk het liefst private dining wat mogelijk is bij ons én uniek is voor Vlieland. De verschillende ruimtes zijn hiervoor af te huren zodat jullie alleen met jullie gasten in de kamer zitten te weten, Tongewelf, Bedsteekamer of de Regentenkamer.

Trouwen in 'Het Armhuis' is mogelijk op woensdag en donderdag tussen 14.30 uur en 16.30 uur, op vrijdag tussen 14.30 uur en 15.30 uur en op zaterdag om 14.00 uur. Tenzij anders afgesproken met Clara persoonlijk.

Behalve in januari en februari én altijd eerst met Clara overleggen voor beschikbaarheid.

Maximaal aantal gasten wat goed past in de Regentenkamer is 25-30 gasten (eventueel nog een paar kids extra als ze op schoot zitten)
Puntje praktisch i.v.m. regelmatig harde wind op ons eilandje... we werken niet met (party) tenten.

Trouwfee € 275 

Meer tips & tricks over Trouwen op Vlieland staan op www.trouwenopvlieland.infoArmhuis Vlieland Galerie